Doar împreună putem reuși să dăm timp vieții pacienților cu sindrom Lynch din România!

Dacă vrei să te alături demersului nostru de a da timp vieții pacienților cu Sindrom Lynch, hai în echipa noastră!

Ești student la medicină, rezident, medic sau pacient?

Te-a sensibilizat cauza pentru care activăm? Nu ezita să ne contactezi! Societatea Română de Sindrom Lynch are pentru tine poziția perfectă ca să devii omul potrivit la locul potrivit!

Eşti medic, biolog, genetician, farmacist activ sau in devenire?

Poți contribui la sănătatea pacienților cu sindrom Lynch din România identificandu-i, diagnosticandu-i, tratandu-i și urmarindu-i conform protocoalelor internaționale în vigoare! Noi te putem ajuta! Calitatea de membru iți vă facilita accesul la informația cea mai proaspătă din domeniile cu care pacientul cu Sindrom Lynch! De asemenea, cursurile ținute de profesori colaboratori acreditate cu puncte EMC îți vor fi oferite la un preț de membru.

Eşti pacient?

Nu ești singur!

Aici vei găsi o echipă de profesioniști în domeniul medical de cea mai înaltă prestanță care iți vor oferi soluțiile optime particularizate pe situația ta prezentă, armonizată la cele mai recente recomandări dedicate pacienților cu sindrom Lynch! Avem pregătită special pentru tine grupul de Facebook VOCAL, în care poți să te simți în sigurata alaturi de alți pacienți români cu sindrom Lynch.

Membrii SRSL pot fi:

Cotizaţie anuală:

În primul an de la înfiinţare, SRSL oferă gratuitate membrilor, dar suntem recunoscători pentru orice sprijin financiar, prin donaţie în contul Asociaţia Societatea Română de Sindrom Lynch, IBAN RO56INGB0000999912791099.

Vă invităm să vă alăturaţi demersului nostru de a da timp vieţii pacienţilor cu sindrom Lynch!​

Vă rugăm să daţi click pe butonul de mai jos, pentru a accesa formularul de înscriere! După completare, vă vom contacta, în cel mai scurt timp:​