Noutatea acestor colocvii este remarcabilă din numeroase puncte de vedere:
- Fiecare curs va debuta cu discutarea ghidurilor internaționale în vigoare dedicate fiecărei specialități în parte referitoare la particularități diagnostice sau terapeutice specifice acestui sindrom.
- Fiecare curs va fi precedat de un sondaj, care va avea ca scop modelarea Conținutului acestor cursuri conform cerințelor audienței.
- Fiecare curs va aduce specialiști în domeniul medical din toată țara, întrucât se va desfășura exclusiv online.
- Participanții vor putea sa isi prezinte propriile cazuri, fiind invitați sa isi înscrie cazurile, urmând ca cele mai interesante 10 dintre ele sa fie audiate de către participanți.
- Vom încerca sa aducem la fiecare curs un “special guest”, profesionist în domeniul medical occidental, unde circuitul pacienților cu sindrom Lynch are tradiție care ii demonstrează beneficiile în termeni de supraviețuire, vorbi-mortalitate și calitate a vieții pacienților cu sindrom Lynch.
- Prima ediție va fi gratuită pentru membrii SRSL, iar cotizația anuală, pana la data de 21 martie 2024 va consta intr-o donație opțională, care nu condiționează înscrierea în societate.
- Cursurile vor fi urmate de editarea unei broșuri care va sintetiza bunele practici internaționale adaptate legislației naționale în vigoare, dorind sa continue cele doua ghiduri tipărite cu ocazia lansării “Ghid introductiv i sindromul Lynch pentru medici” respectiv “Ghid introductiv în Sindromul Lynch pentru pacienți” transformându-le în ghiduri de buna practica agreate la nivel național.
Înscrie-te la primul curs din această serie!
Deschidem cortina acestei serii adresându-ne specialiștilor care diagnostichează în laborator acest sindrom.
Află mai multe despre cursul “Sindromul Lynch de la teorie la practică pentru Anatomie Patologică și Genetică Medicală“!