A doua ediție a seriei “Sindromul Lynch de la teorie la practică” va fi dedicată oncologiei, gastroenterologiei și ginecologiei; se va desfășura în datele de 7 și 8 decembrie, exclusiv online, cu acces complet gratuit pentru membrii SRSL!

Seria „Sindrom Lynch de la teorie la practica” reprezintă unul din mijloacele prin care SRSL dorește să atingă unul dintre principalele obiective, respectiv cresterea gradului de cunoaștere a celui mai frecvent sindrom genetic autozomal dominant, manifestat prin cancere, cu debut precoce. 

Titlul este superpozabil conținutului acestor cursuri și conturează maniera în care se pot declina cele mai importante recomandări ale ghidurilor internaționale de profil în practica medicala curenta a sistemului medical autohton. 

Dacă la prima ediție, dedicată specialităților implicate în diagnosticul de laborator al acestui sindrom, respectiv anatomie patologica și genetica, am reușit să conturam mai clar trăsăturile particulare ale acestui sindrom, în cea de a doua ediție, adusă parca de Moș Nicolae, încercăm să aducem în vederea audientei, alături de speekeri remarcabili, atât din Romania cat și din state Vest-Europene și SUA, cele mai actuale recomandări în ceea ce privește managementul diagnostic, terapeutic dar și de screening în specialitățile Oncologie Medicala, Gastroenterologie și Ginecologie.

Pentru că Societatea Română de Sindrom Lynch are, după cum îi spune numele, un caracter național, ștergem distanțele printr-un format exclusiv online! Și pentru că sperăm la o participare cât mai mare, din care beneficiarii direcți să fie pacienții cu sindrom Lynch din România, taxa de înscriere pentru studenți precum și pentru membrii SRSL este gratuita, iar cotizația de membru în SRSL este opțională pe parcursul primului an, necondiționând statutul de apartenența la societate!

DOVADA apartenentei la SRSL pentru inscrierea la curs este reprezentata de mail-ul de intampinare primit de la contact@srsl.ro dupa completarea formularului de inscriere in societate!

Va așteptăm în număr cat mai mare, cu subiecte de actualitate și impact în practica medicală!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *